archieffoto Kim Martens

Noordwijkerhout – De gemeente Noordwijk is niet verantwoordelijk voor het verdwijnen van surfartikelen uit het surfclubgebouw aan het Oosterduinsemeer. Volgens de commissie bezwaar- en klaagschriften is de klacht ongegrond.  

Oud-bestuursleden van de surfclub aan het Oosterduinsemeer, stelden afgelopen zomer de gemeente Noordwijk financieel aansprakelijk voor hun vermiste surfartikelen. Het ging mis toen de gemeente Noordwijk het niet meer gebruikte surfclubhuis kocht en vervolgens ter beschikking stelde aan de Triathlonvereniging de Bollenstreek. Zij kregen opdracht van een ambtenaar het clubhuis te ontruimen. De spullen zouden naar een goed doel zijn gegaan.   

Beroep tegen de beslissing is niet mogelijk. Indien gewenst kunnen de klagers zich wenden tot de Nationale Ombudsman.  

5 REACTIES

  1. Ambtenaren die “opdrachten” geven aan burgers, terwijl zij juist DIK betáald worden om opdrachten van burgers uit te voeren. Beetje omgekeerde wereld.

  2. Wat.zo opmerkelijk aan dit hele verhaal is! Oud bestuursleden die de klacht indiende is een ouder echtpaar. De surfclub was al jaren opgeheven. Het gebouw al jaren niet meer in gebruik, dus huur werd ook niet meer ervoor betaald. En dan liggen volgens de klagers er waardevolle surfspullen opgeslagen in het gebouw! Kortom de klagers had een doel, en dat is een fors bedrag opstrijken voor ouwe meuk ofwel verouderde surfspullen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in