Noordwijk – De komst van een waspeencentrum aan de Leidsevaart in Noordwijk gaat nog wel even duren. De rechter heeft een verleende omgevingsvergunning vernietigd. Dat deed de rechter op basis van een ingediend beroep tegen de vergunning. Dat oordeel viel al een tijd geleden. Reden van vernietiging is dat de gemeente Noordwijk onvoldoende heeft gemotiveerd dat het bouwplan aan de welstandseisen voldoet. Ook ontbreekt er een vereiste ontheffing van de provincie. Dat leverde destijds bij behandeling door de gemeenteraad ook al discussie op. B & W van Noordwijk hebben nu besloten niet in beroep te gaan tegen de beslissing. Ze gaan nu een nieuw besluit voorbereiden dat wel aan alle eisen voldoet. Dat werd ook door de rechter opgedragen.

4 REACTIES

  1. Ze kunnen niet tegen hun verlies in Noordwijk dikke vracht wagens op zo’n smal stukje weg gewoon belachelijk het wordt daar al een aardig industrie terrein langs die Leidse vaart .en straks een brugje over het water voor een fietspad waar blijft die verkeers deskundige slaapt hij nog .

  2. Alles waar de gemeente Noordwijk bouwvergunning voor geeft worden ze terug gestuurd achter de teken tafel hebben ze daar geen mensen met kennis van zaken .Hoek Raadhuis straat Albert Heyn Wortel bedrijf aan de vaart je blijft lachen .

  3. Ieder die kosten maakt of schaden heb door het afgeven van een fouten omgevingsvergunning moet dat berekenen aan de gemeenten en de verantwoordelijken moeten hun biezen pakken in het bedrijfsleven hadden ze allang op straat gestaan Makkelijk we gaan weer opnieuw beginnen met geld van de inwoners::::schandalig

  4. B en W van Noordwijk moeten hun verlies nemen en niet opnieuw beginnen een waspeencentrum moet naar een industrieterrein en niet naar het buitengebied wat te bereiken is via een landbouwweggetje en een doorgaanden fietsrouten regelmatig moeten de fietsers al de berm in vluchten voor de vrachtwagens

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in