Noordwijk – De gemeente Noordwijk is weer een award rijker. Dit keer is de Wegkijk-award Gold gewonnen. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt door de Jules Short Foundation. Burgemeester Wendy Verkleij plaatste maandag een bord op de Koningin Wilhelmina Boulevard dat symbool staat voor het wegkijk-beleid van de gemeente.

De award dankt de gemeente aan de manier waarop ze met problemen omgaan die veel inwoners ervaren. De plastic zakken voor PMD-afval aan lantaarnpalen, het digitaliseren van het parkeersysteem en het gebrek aan actie waar het de bouwput aan de boulevard betreft. Allemaal voorbeelden van problemen waar de gemeente nu op een andere manier mee omgaat. Die manier is: het probleem omzeilen door de inwoner of bezoeker op een slimme manier te informeren.

Het bord dat burgemeester Wendy Verkleij maandag ophing op de boulevard moet er voor zorgen dat op het moment dat toeristen de Koningin Wilhelminaboulevard op komen dat ze dan naar rechts kijken naar het mooie gedeelte van de boulevard.

Klik hieronder voor het complete juryrapport over de Wegkijk-award.

juryrapport wegkijk award

5 REACTIES

  1. Bo mag hopen dat dit tegen de tijd van de nieuwe subsidie aanvraag weer vergeten is door de gemeente.(wat flauw ).

  2. Goeie grap en knipoog naar de ‘Jules Short Foundation’
    ‘We zullen wel zien, zei de blinde tegen de dove…’
    Gelukkig kan zelfs een blind paard op (het eerste deel van) de Boulevard geen schade aanrichten. Helemaal terecht dus die’ Akward’ Award.
    Ik en waarschijnlijk velen met mij wacht met smart op de update van Wethouder Kortleven ten aanzien van de motie over HvO en RvO en de update over overige bouwplannen en shame plekken voor de volgende raadsvergadering Zal er iets nieuws in staan, wat denken jullie…?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in