Een bejubelde Teun Zethof bezorgt Noordwijk een punt (foto: Orange Pictures)

Noordwijk – Op bezoek bij AFC sleepte Noordwijk op de valreep een verdiend punt uit het vuur. De Amsterdamse formatie die in de slotfase alsnog op 1-0 was gekomen moest in de blessuretijd alsnog de rood-witte gelijkmaker incasseren (1-1).

Noordwijk kwam tegen de nummer twee van de ranglijst overigens goed uit de startblokken. Dylan Rietveld was daarbij het dichtst bij de openingstreffer, maar de verdediger zag zijn kopbal op de lat belanden. Hoewel Lars Jansen machteloos. Noordwijk de beste mogelijkheden behield diende Donovan Slijngard diens goalie Jansen op de doellijn te assisteren om erger te voorkomen.

Na de doelwisseling ging de strijd gelijk op. Ook nu kregen beide ploegen mogelijkheden. Gescoord werd er echter niet.  AFC dat de drie punten in de titelstrijd met Katwijk broodnodig had, wisselde in de slotfase aanvallend. Dat leek zich in de 84e minuut uit te betalen toen Mattijs Jesse de diepte werd in gestuurd. Tegen diens inzet was Lars Jansen ditmaal niet bestand (1-0). Daarmee leek de strijd beslist. Teun Zethof dacht daar echter anders over. De verdediger bezorgde zijn ploeg diep in de blessuretijd  alsnog een verdiend verdiend punt (1-1).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in