Foto PB

Noordwijk – In de provincie Zuid-Holland staat Noordwijk op een ongewenst hoge plaats drie, inzake alcoholconsumptie. Dinsdag is een plan gepresenteerd voor de periode 2023-2026 om preventief maar vooral handhavend op te treden tegen overtreding van de alcoholwet.

Alcoholvergunningen en bouwvoorschriften worden gecontroleerd. Maar ook leeftijdscontrole met mystery guests wordt niet uitgesloten. Verschillende fracties wezen op de tegenstrijdigheid van het nog steeds stijgende alcoholgebruik in sportkantines.

Portefeuillehouder Wendy Verkleij zegde toe elk jaar een overzicht te geven van de bereikte resultaten van handhaving en preventie.

8 REACTIES

  1. Gelukkig…..Noordwijk, en niet Noordwijkerhout en De Zilk……Altijd wel gedacht dat die Noordwijkers stevige innemers zijn. Daar wil je als inwoners van Noordwijkerhout en De Zilk toch niet bijhoren!!

  2. Droom maar verder André , als je kijkt naar vorige zomer en Herfst was het onderzoek in de bollenstreek.ook Noordwijkerhout en de Zilk horen bij de regie gemeente van het onderzoek. Jullie staan ook als 3de in de Bollenstreek ,helaas.

  3. Je kunt je afvragen of hier ook de factor seizoen is meegenomen. ?
    Hoe is dit onderzoek tot stand gekomen.
    Als het rioolmonsters zijn, afgenomen op een zomerdag in augustus, verbaast het me dat we niet op #1 staan. 😉

  4. Kuren doe je toch met drank en druks .Nou zo krijg je ook naamsbekendheid dat willen ze toch zo graag op die Voorstraat .

  5. Ja…maar Janus….je begrijpt me verkeerd….een derde plaats is voor Noordwijkerhout en De Zilk teleurstellend! Wij gaan voor de eerste plaats!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in