Logo: Levensnevel

Noordwijk – De Noordwijkers Robert Caspers en Kevin Grooff van de formatie Levensnevel hebben een nieuwe single uitgebracht. De single heet ‘Meer van Jou’ en komt van het album Minne. Levensnevel klinkt misschien al bekend in de oren. Het is ook de titel van een boekje van Kees van Kooten. 

Caspers vertelt dat hij droomde over een band met die naam en dat hij daarna op internet keek of het niet al een bestaande titel was. Toen dat zo bleek te zijn heeft hij naar eigen zeggen behoorlijk wat moeite moeten doen bij de uitgever van Van Kooten, de Bezige Bij. Caspers: ‘Voor de naam “Levensnevel” hebben we officieel toestemming gekregen van de grote Kees van Kooten (van Van Kooten en De Bie), met een prachtig gedicht over dat we zijn geesteskind voort moesten zetten, wat ook in het artwork van ons album zal komen’.

‘Meer van Jou’ is het eerste nummer van het album dat gelanceerd wordt. De instrumenten die te horen zijn, zijn ingespeeld door conservatorium muzikanten. In totaal staan er op het album 17 nummers die in de komende maanden gefaseerd gelanceerd worden op YouTube en Spotify.
Beluister ‘Meer van Jou’ hier.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in