Meesterkok Albert Kooy tijdens de creatieve workshop bij De Baak Seaside. Foto: Willem Krol

Noordwijk – Noordwijkse chefs hebben onlangs deelgenomen aan een creatieve workshop van Albert Kooy, kok en schrijver van ‘De Nieuwste Nederlandse Keuken’. Tijdens de workshop lieten de chefs zich inspireren door lokale en duurzaam geteelde seizoensproducten. Deze inspiratiebronnen zullen nieuwe, gezonde en smaakvolle gerechten vormen die de herfst op de kaart zetten bij de deelnemende restaurants.

De workshop maakte onderdeel uit van de Tuin van Holland – Proeftuin Noordwijk, waarvan de initiatiefnemers de ambitie hebben om de Hollandse keuken internationaal bekend te maken. Negen restaurants in Noordwijk hebben een ‘Tuin van Holland – Proeftuin Noordwijk’ stempel op de menukaart gezet, waarbij de chefs echte Nederlandse gerechten maken met ingrediënten uit Proeftuin Noordwijk.

De deelnemende restaurants van de Tuin van Holland – Proeftuin Noordwijk zijn: Beachclub O., De Baak Seaside, Dylans, Grand Hotel Huis ter Duin, Nomade Beach House, Restaurant Latour, Van der Valk Palace Hotel, Villa de Duinen en Zorghotel de Kim.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in