Ontwerp van de nieuwe Schelft.

Noordwijkerhout – Handbalvereniging Northa heeft de brief van bezorgde verenigingen over een nieuw onderzoek naar een nieuwe Schelft niet ondertekend. Northa heeft een voorkeur voor een hal op sportcomplex de Boekhorst. Daar vindt nu ook al het handbal in de buitenlucht plaats.

De handbalclub snapt dat de gemeente een en ander nog eens tegen het licht wil houden. Dat kan omdat de tijdelijke Schelft voldoet en de uitkering van de verzekering al binnen is. Northa ziet de Boekhorst ook als een kans voor alle gebruikers wat betreft exploitatie- en realisatiekosten. Op voorhand zijn ze bereid hun kleedkamers en ruimtes aan andere verenigingen ter beschikking te stellen.

Northa is zich er van bewust dat ze een relatief kleine speler zijn in het geheel en ze beseffen dat het lastig is om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen.  Daarnaast is Northa er van overtuigd dat het realiseren van de nieuwe accommodatie op het sportpark zoveel scheelt wat betreft exploitatie- en realisatiekosten, dat hierdoor veel meer ruimte ontstaat aan de wensen van alle gebruikers te kunnen voldoen

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in