Foto: Gemeente Noordwijk

Noordwijkerhout – NZLokaal heeft schriftelijke vragen gesteld aan het Noordwijkse college van B & W over de recente werkzaamheden aan De Duinsloot in de wijk Zeeburg in Noordwijkerhout. Op de tweede dag van de werkzaamheden blokkeerde een vrachtwagen de weg waardoor bewoners niet meer konden vertrekken. Dit heeft volgens de partij tot bezorgdheid geleid, vooral omdat De Duinsloot een doodlopende straat is.

NZLokaal constateert dat bewoners niet vooraf zijn ingelicht over de werkzaamheden in de wijk. De fractie vraagt het college over de communicatie en bereikbaarheid van de wijk en straat.

Verder vraagt de partij waarom de alternatieve route via het park niet is gebruikt en waarom er gestart is met boren gezien de mogelijke schade aan de bestrating. NZLokaal wil ook weten wie verantwoordelijk is voor de kosten van eventuele beschadigde bestrating en of het bedrijf bereid is deze schade te herstellen. Ten slotte wordt geïnformeerd naar de ervaring van het bedrijf en of ze rekening houden met de renovatieplanning van de wijk Zeeburg.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in