Noordwijk – De gemeenteraad heeft woensdag ingestemd met een krediet van 100.000 voor een onderzoek naar de herontwikkeling van de plek waar nu het DPO-gebouw in Noordwijk staat. Het onderzoek vindt plaats in samenhang met de nieuwbouw van de naastgelegen Noordwijkse school. De school en het Defensie Pijpleidingen Organisatie gebouw aan de Hoogwakersbosstraat zijn twee projecten, benadrukte wethouder Salman. Er wordt nu alleen gekeken wat er ruimtelijk mogelijk is op dit stukje Noordwijk.

Voor 1 april 2024 wil onderzoeker Tom Wolf zijn plannen presenteren.

5 REACTIES

  1. Hahaha onderzoek?? Ik ken wel wat mensen die Gratis Willen ‘onderzoeken’ of het bewoonbaar is hoor. Wat een onzin.. wie stopt deze verkwisting!! Mensen…stop toch met belasting betalen.

  2. Te gek voor worden waarom weerveen ton naar de kl .. Is er dan geen kennis op dat gemeentehuis watvdoen ze daar alleen maar gelduitgeven en via de achterdeur de zakken van de Noordwijkers leeg schudden .

  3. wat zitten daar voor nietsnutten in dat gemeentehuis ,,,, als er wat moet gebeuren laten ze een onderzoeks buro komen , want die ambtenaren hebben het te druk met hun veel te vette salaris uitgeven !

  4. ” Er wordt nu alleen gekeken wat er ruimtelijk mogelijk is op dit stukje Noordwijk”, aldus wethouder Salman. En dat kost 100.000 euro?

  5. Een excuus om er wat neer te zetten, dan hebben ze het niet ze gedaan maar komt er toch wat ze willen. Zo wordt voor het lapje gehouden voor slechts € 100.000!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in