Nick Broekhuizen is voor Quick Boys tweemaal trefzeker tegen zijn oude club (Foto Orange Pictures)

Lisse- Met de deze week als opvolger van de ontslagen Richard van Heulen aangestelde Sjaak Polak als trainer, nam hekkensluiter FC Lisse het zaterdagmiddag op Nieuw Zuid op tegen Quick Boys. De nummer twee van de ranglijst tegen de rode lantaarndrager leverde een bijzonder eenzijdig duel op waarin een oppermachtige thuisploeg ‘slechts’ met 3-0 aan het langste einde trok.

De Quick Boys spelers moeten zich gedurende negentig minuten als een kind in een snoepwinkel hebben gevoeld. Met name in het eerste bedrijf heerste blauw-wit over het hele veld. Voor FC Lisse, dat om diverse redenen geen beroep kon doen op een zestal spelers, viel er dan ook geen eer te behalen tegen een oppermachtig Quick Boys. Al na tien minuten was het de jeugdige Sem van Duijn die vanaf de linkerflank een voorzet afleverde, die door Bram Franken op de juiste waarde werd geschat (1-0).Nog eens tien minuten later was het opnieuw raak voor de thuisploeg. Dit keer was het Nick Broekhuizen die zijn oude club pijn deed (2-0). FC Lisse, dat vooral de handen vol had aan de linkerflank van Quick Boys, mocht niet mopperen dat, met name, Rivelino Junte er nog voor de pauze geen derde Katwijkse treffer aan toevoegde.

Een dubbele wissel van Sjaak Polak leverde na de thee geen resultaat op voor geel-blauw. Quick Boys bleef heersen en drukte het krachtsverschil via opnieuw Nick Broekhuizen, die met een snoekachtige kopbal zijn tweede treffer van deze middag voor zijn rekening nam, in de 3-0 uit. Hierna was het tijd voor Quick Boys-trainer Thomas Duivenvoorden om een vijftal wissels door te voeren. Dat leverde geen goals meer op voor zijn team en omdat FC Lisse een machteloze indruk bleef maken, ook nadat de thuisploeg het gaspedaal wat minder diep indrukte, bleef het deze middag bij 3-0.

Voor FC Lisse is het Veenendaalse GVVV over een week op Ter Specke de volgende tegenstander voor FC Lisse. Aftrap om 14.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in