Bollenstreek – Alleen Teylingen en SJC-zaterdag kwamen deze middag in actie. Zowel Warmunda als Van Nispen beleefde een vrije middag omdat hun duels werden afgelast. Teylingen bleef op bezoek bij FC Oegstgeest steken op 0-0, terwijl SJC-zaterdag bij Overschie aan het langste einde trok.

Nummer twee van de ranglijst Teylingen ging op bezoek bij nummer drie. In en tegen Oegstgeest stond er dan ook veel op het spel. Koploper SJZ kon bij winst deze dag de periodetitel veroveren. Mocht dit niet lukken dan kwam zowel Teylingen als Oegstgeest in aanmerking voor deze prijs. Op De Voscuyl waren de ogen dan ook niet alleen gericht op de wedstrijd, maar ook op de gebeurtenissen in Zoeterwoude bij het duel tussen SJZ en Sporting Leiden.

Beide ploegen wilden niet voor elkaar onder doen en dat was in de wedstrijd terug te zien. Hoewel er over en weer mogelijkheden waren om de score te openen, werd er voor de rust niet gecoord. Dat spelbeeld herhaalde zich ook na de thee. Met de wetenschap in het achterhoofd dat SJZ al snel op winst stond om uiteindelijk met 6-0 te zegevieren. Met de 0-0 eindstand in Oegstgeest zagen beide teams de achterstand op de koploper oplopen tot respectievelijk twee en drie punten.
Teylingen ontvangt over een week koploper SJZ in eigen huis. Bij winst gaat de ploeg van Rob Jonkman over SJZ heen op de ranglijst. De topper op De Roodemolen begint om 16.00 uur.

Na de knappe uitzege bij Meerburg was er Warmunda veel aan gelegen om de opgaande lijn in eigen huis tegen NSV’46 door te trekken.
De regen gooide echter roet in het eten. De velden op sportpark Overbos bleken deze zaterdag onbespeelbaar.
Voor Warmunda wacht a.s. zaterdag opnieuw een thuiswedstrijd op het programma als laagvlieger Woubrugge op bezoek komt. Aftrap op Het Overbos om 15.00 uur.

Ook Van Nispen kwam deze zaterdag niet in actie. Het duel in en tegen Wijk aan Zee werd afgelast. Van Nispen ontvangt over een week middenmoter United/DAVO op Sporptark Wassenaar. Aftrap 14.30 uur.

Koploper SJC-zaterdag maakte zaterdag de reis naar Rotterdam waar Overschie de volgende tegenstander was. De dit seizoen vlot scorende Noordwijkse formatie sloeg vanaf de aftrap toe. Binnen 25 minuten zetten Benji Broekhof, Pieter Verkade en Juriaan van Duyn hun ploeg op een riante 0-3 voorsprong. Vervolgens vonden de zwartwitten dat blijkbaar welletjes gezien de barre weersomstandigheden, omdat er in het restant van deze wedstrijd geen goals meer vielen te noteren.
SJC gaat a.s. zaterdag op bezoek bij het Leidse Football Factory dat dit seizoen keurig in de subtop van 5A meedraait. Er wordt om 14.30 uur afgetrapt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in