Streek – Deze zaterdagmiddag leverde wisselende resultaten op in de lagere regionen. Teylingen leverde tegen NSV’46 de eerste punten in (3-3). Warmunda pikte in Leiden door een late treffer met 1-2 de volle buit in bij Sporting Leiden. In De Zilk kon Van Nispen in 4B geen vuist maken tegen Haarlem-Kennemerland (0-3). Koploper SJC-zaterdag rekende aan de Lageweg met 6-0 eenvoudig af met DVV Delft.

Teylingen, na twee duels nog altijd zonder puntverlies, ontving op de eigen Roodemolen zaterdagmiddag NSV’46. De formatie uit Noorden won haar enige tot nu toe gespeelde wedstrijd. Beide ploegen bleken in een gelijkopgaand duel goed tegen elkaar opgwassen, waarbij de bezoekers het bal opende. De 1-1 van Pascal de Ridder werd na een klein uur spelen al snel ongdaan gemaakt. Mike van der Zon schoot hierna Teylingen weer langzij. In de slotfase bleef de 2-2 niet lang op het scorebord staan. Met de 2-3 leek een nederlaag in de maak voor Teylingen. Mike van der Zon redde vlak voor tijd met zijn tweede treffer van de middag (3-3) alsnog een punt voor Teylingen.

Warmunda reisde zaterdagmiddag af naar het nog puntloze Sporting Leiden. De Warmondse formatie kwam al snel via Thomas van Kesteren op 0-1. Daar bleef het bij tot de thee, waarna de gastheren halverwege het tweede bedrijf op gelijke hoogte wisten te komen. Uiteindelijk gingen de punten mee naar Warmond omdat Stan van Rijn kort voor tijd voor de 1-2 tekende, waarna

A.s. zaterdag staat de immer beladen derby tussen Warmunda en Teylingen op sportpark Overbos op het programma.

Met Van Nispen en Haarlem Kennemerland stonden zaterdagmiddag twee ploegen tegenover elkaar die elk drie punten in hun eerste twee duels wisten te behalen. Beide teams hielden elkaar voor de thee in evenwicht, zonder dat er daarbij gescoord werd. Na de doelwisseling waren het de gasten die het beste uit de kleedkamer kwamen met maar liefst drie Haarlemse treffers tot gevolg. Van Nispen kon hier deze middag niets tegenoverstellen, zodat er na afloop een terechte 0-3 nederlaag op het Zilker scorebord prijkte.

A.s. zaterdag neemt Van Nispen het in Nieuw Vennep op tegen het plaatselijke FC VVC.

De zaterdagtak van SJC startte sterk in de Vijfde Klasse. Twee duels zonder puntverlies beloofde aan de Lageweg veel tegen het nog puntloze DVV Delft. Nadat SJC op stoom was gekomen, scoorde zwart-wit na een klein halfuur in korte tijd via Jarret Glasbergen en Pieter Verkade tweemaal. Na de thee bouwde SJC na een uur zijn voorsprong verder uit via -opnieuw- Glasbergen. Hiermee was de wedstrijd definitief gespeeld. Toch mochten ook Pieter Verkade, met eveneens zijn tweede van de middag, Stef van der Zalm en Joeri Brinkman zich nog een keer laten feliciteren door hun ploeggenoten (6-0). Daar bleef het bij in een eenzijdig duel.

Voor koploper SJC staat volgende week het uitduel tegen het ooit roemruchte SVV in Schiedam op het programma.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in