Bollenstreek – De organisatie van de Duin en Bollen Vierdaagse 2023, die pas in oktober plaatsvindt, heeft de afgelopen tijd niet stil gezeten. Zo kwamen er meerdere aankondigingen voor de nieuwe editie: van dagkaarten tot een nieuwe sponsor.

Allereerst werd bekendgemaakt dat ook dit jaar de dagkaarten weer beschikbaar zullen zijn. Deze kaarten zijn bedoeld voor de wandelaars die niet alle dagen vrij kunnen maken of niet voldoende getraind zijn om alle vier de dagen de afstand af te leggen. Met een dagkaart kan iemand zich inkopen voor één dag, in plaats van de volle vier dagen. Dagkaarten kunnen gekocht worden voor donderdag, vrijdag en zaterdag. De finaledag op zondag is alleen bedoeld voor de wandelaars die alle vier de dagen hebben volbracht.

De organisatie heeft ook laten weten dat de dagkaarten voor de vijf kilometer op donderdag, vrijdag en zaterdag gratis beschikbaar zullen worden gesteld. De doelgroep voor deze actie zijn naar eigen zeggen scholen, bejaardenhuizen, buurthuizen en mensen die het wandelen niet eerder als leuke bezigheid zagen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in