Noordwijk – Op de laatste zonnige zondag zijn de strandparkeerplaatsen in Noordwijk vol. Veel mensen trekken er op deze dag nog lekker op uit, maar dat zorgt voor veel vertraging.

Aan het begin van de middag was men genoodzaakt om Langervelderslag af te sluiten door de enorme toestroom van verkeer. Verkeersregelaars zijn ingezet om alles in goede banen te leiden.

De parkeerplaatsen zijn zo vol, dat bezoekers in de berm parkeren. Auto’s zitten muurvast. Een berger moest komen om de voertuigen los te trekken.

7 REACTIES

  1. Maar wel lekker bonnetjes uitschrijven om de voor ons zo belangrijke bezoekers nog een heerlijke kater te bezorgen. Auto’s die keurig geparkeerd stonden waar het misschien volgens de wet niet mag, bekeuren is wel heel triest.

  2. Pracht dagen voor de gemeente zijn dit. Massaal bezocht Noordwijk.Veel bekeuringen uitschrijven dus. Handhavers pluk de dag. Massa is kassa…

    • Helemaal mee eens. Die parkeerplaats bij langevelderslag is al minstens dertig jaar veel te klein. Laat iedereen op zo’n dag als gisteren gewoon in de berm parkeren zonder te bekeuren.

  3. Tegenwoordig komt er blijkbaar een berger aan te pas om muurvast in de berm gestrande auto’s los te trekken. Vroeger wreven de zonen van de bollenboeren in het Langeveld zich in de handen bij warme/ hete zondagen. Er kon weer geld verdiend worden. Tegen het einde van de middag spoedden de jongens zich op tractoren naar de bermen nabij de Langevelderslag. Voor een bepaald bedrag trokken zij dan de gestrande auto’s uit het mulle zand. Kassa! Ik vermoed dat de huidige bergers een stuk duurder zijn.

  4. Welke handhavers , dan hadden ze honderden auto’s kunnen bekeuren .zelfs geen Scan-auto die ze ingehuurd hebben.de meeste Agenten stonden bij de A12 “klimaat protest” ,en maar rond rijden voor een plekje in de aircobak.

  5. t probleem zit hem in de totaal mislukte aanpak en planvorming ten aanzien toerisme, het verblijf toerisme is weg gejaagd en dagjes mensen wilden ze ook niet… Langeveld zien ze van het begin af als een denkfout en een mislukking…,halverwege is de ontwikkeling stil gelegen,…milieu freaks deden de rest, vuurtoren plein effect, men jaagde de uitbaters op hoge kosten en hoge verkoop consumptie prijzen, men stuurde aan op een selecte doelgroep, gestuurd en uit gelobbyd door de grote hotels,…maar alles liep spaak…men laat het nu aan tijd en ruimte over en aan de waan van de dag,…Noordwijk is klaar en krabbelt aan het bestuurlijke einde,…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in