Noordwijkerhout – Woningstichting Sint Antonius van Padua wil 18 verouderde woningen en een oud kantoorpand van Padua in het centrum van Noordwijkerhout slopen en vervangen door nieuwe woningen.

De bewoners van de 18 adressen zijn persoonlijk geïnformeerd over de voorgenomen sloop. Zij krijgen deze week een woonconsulent van Padua op bezoek om te praten over de gevolgen van de sloop voor hen. Padua wil op deze plek circa 40 nieuwe, duurzame woningen bouwen. De 18 te slopen huizen zijn gedateerd en de kosten om ze te verduurzamen zijn erg hoog.

Voordat er gesloopt en gebouwd kan worden, moeten er nog veel stappen worden doorlopen, waaronder het verkrijgen van vergunningen van de gemeente. Padua zal de bewoners op de hoogte houden van alle ontwikkelingen en organiseert een informatieavond voor de omwonenden zodra er meer bekend is. Dat moet nog voor de zomer zijn.

2 REACTIES

  1. Ik hoop dat deze 50 nieuw woningen naar Noordwijkse alleenstaande starters met een jaar inkomen tussen de € 25.000,- en € 42.000,-. zal gaan. Deze groep vist iedere keer achter het net.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in