Noordwijk – De inhoud van de Noordwijkse parkeerverordening gaat veranderen omdat deze niet meer van deze tijd is, volgens de gemeente. Digitaal betalen en het gebruik van een scanauto zijn niet in de oude verordening te vinden. Ook de maximale looptijd van een parkeervergunning wordt korter, van 24 naar 12 maanden. Ook krijgt een bestuurder straks maximaal 15 minuten om zijn digitale betaling te starten om zo een boete te voorkomen.

Op basis van de gewijzigde verordening gaat de gemeente nieuw parkeerbeleid opstellen en zal dit ruim van tevoren bekendmaken. De wethouder kon donderdag tijdens de politieke bespreking nog geen datum noemen.

9 REACTIES

 1. Dat is mooi dan kunnen de boas eems gaan doen waar voor ze aangenomen zijn op sporen die het viil zomaar aan de weg zet wie ruimt de stront niet op van zijn hond enzovoort .

 2. Dat is mooi. Dan kunnen de boa’s eens gaan doen waarvoor ze aangenomen zijn: het opsporen van mensen die het vuil zomaar aan de weg zetten, van mensen die de stront van hun hond niet opruimen, enzovoort.

  Kijk Piet, zo is het leesbaar voor iedereen!

 3. Laat de gemeente nou eerst maar eens zorgen, dat de mensen überhaupt nog kunnen parkeren. Met al die rondzwervende vuilniszakken, halve bankstellen en ander grof vuil zwervend door de staten, wil dat nog wel eens een probleem vormen.
  Maar de prioriteiten liggen natuurlijk in Noordwijk, want die paar toeristen die er bij die bouwval nog rondlopen, die moet je natuurlijk wel uitknijpen.

 4. Waar zijn goede transparante hesjes beschikbbaar, plakbaar tegen je raam. Bis wil de schterzijde ook kunnen zien. (foto). Maar als jecgeparkeerd staat zit je (foto) er toch niet in.. boete?
  Om te voorkomen dat je de parkerrontheffing ook aan anderen kunt geven…. Musschien digitaal iets?

 5. Er zitten er een hoop tussen die nederlands gestudeerd hebben er zijn ook mensen die dikke vingers hebben van heel hard werken en geen gekd hadden om te studere of zijn jullie allemaal school meester geweest.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in