Noordwijk – Het parkeerterrein Wantveld is tussen vrijdag- tot zaterdagavond gesloten in verband met het Truck Event, een banenmarkt voor de vrachtwagenindustrie. De afsluiting is van vrijdag 18.00 tot zaterdag 23.00 uur. Omwonenden en strandgangers wordt verzocht hun voertuig ergens anders te parkeren. In verband met mogelijk strandweer, kan het zaterdag moeilijk worden om een parkeerplek te vinden aan de kust van Noordwijk.

Tijdens het Truck Event vinden er genoeg activiteiten plaats die gratis te bezoeken zijn. Zo staat er een Formule 1 simulator, VR Fear Experience en voor de sterkere personen het NK Trucktrekken. Over de hele dag is er muziek geregeld door Christa Kerdijk, Bart Heemskerk, Just4Fun en Feest DJ Jack. Uiteraard staan er ook zo’n 50 showvrachtwagens en een banenmarkt waarop meer dan 100 vacatures te vinden zijn.

6 REACTIES

  1. Wat een drama, dit kost de horecamensen in de Noord een dikke zaterdag omzet, zo’n topzaterdag waar er in het seizoen maar een paar van zijn. Ze mogen zich nu wel verenigen om dan ook minder pacht te betalen met zulke belachelijke acties. Laat ze het voortaan op het parkeerterrein naast de praxis houden.

    • Ja Fred..daar is de Praxis blij mee! Zulke evenementen worden ruim van tevoren gepland, en niet een week van tevoren. Onmogelijk om de weersomstandigheden van tevoren in te schatten.

  2. Wat bezopen om dit belangrijke parkeerterrein af te sluiten. Ik ben benieuwd welke lobyisten kliek dit voor elkaar heeft gekregen op het gemeentehuis. In het laatste mooie strandweekend maakt men het voor veel strandbezoekers die afhankelijk van de auto zijn om naar het strand te gaan onmogelijk. Gevolg; gaan het hele dorp af struinen om toch hun auto kwijt te kunnen. Zo’n evenement voegt niets toe!

  3. Weet u van tevoren wat voor weer het wordt? Voegt zo’n evenement niets toe? Ja, voor u. Voor anderen is het wel van toegevoegde waarde. Smaken verschillen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in