Foto Beeldbank Rijkswaterstaat

Noordwijk – Ivar Kruse van Partij voor de Inwoners (PvdI) heeft schriftelijke vragen gesteld aan het Noordwijkse college van B&W over het bouwen van een ondergrondse parkeergarage onder het Palaceplein. Omdat het huidige plan voor de ontwikkeling van het naastgelegen Gat van Palace een ondergrondse parkeeroplossing kent, is de PvdI benieuwd of het gelijktijdig realiseren van een ondergrondse parkeervoorziening op het hieraan grenzende Palaceplein verstandig is.

De partij is benieuwd naar de reactie van het college op het gelijktijdig ontwikkelen van ondergrondse parkeergarages onder het Gat van Palace en Palaceplein om parkeerdruktes te verminderen en bouwkosten te besparen.

4 REACTIES

  1. En zodat het parkeer palaceplein hierna ook volgebouwd kan worden.. alleen al om.die kelder kostendekkend te krijgen. En zo worden we evengoed een Scheveningen.

  2. Net nieuw en moeten ze het nu weer slopen wie gaat dat betalen partij voor de kapitalisten .Of gaan we het weer halen bij de inwoners van Noordwijk ,Wat een planning daar zijn ze bij deze gemeente niet zo sterk in regeren is vooruitzien . Dit is het paard achter de kar spannen kijk even voor donaties even in je eigen kring .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in