Lisse – Wethouder Langeveld kreeg donderdagavond tijdens de raadsvergadering witte rook voor het verder uitwerken van de plannen Dever-Zuid, Geestwater. Alle partijen spraken lovende woorden over het bouwplan Dever-Zuid, Geestwater waar de komende jaren ruim 450 woningen gerealiseerd gaan worden.

Enkele kanttekeningen kwamen er van CDA-raadslid Loos over de afvoer van het oppervlaktewater. VVD’er Tibboel sprak zijn zorgen uit over de rotonde en watergang in de buurt van ’t Huys Dever en hij hoopt dat de wethouder het gesprek met de zeer betrokken vrijwilligers van t Huys Dever blijft aangaan om tot een passende oplossing te komen.

In haar reactie richting het CDA gaf wethouder Langeveld aan dat de afvoer van het oppervlaktewater op een correcte manier zal gaan plaatsvinden. Ze stelde de VVD ook gerust door aan te geven dat de gesprekken tussen de betrokken partijen gaande zijn en blijven. Ze gaf ook aan dat als er na verder onderzoek blijkt dat als er bij de rotonde en de watergangen problemen gaan ontstaan dat er dan alternatieve oplossingen besproken gaan worden. Voor de eventuele kosten daarvan komt ze dan terug naar de raad voor goedkeuring. Uiteraard blijft zij de raad de komende jaren informeren over de voortgang van dit omvangrijke project.

2 REACTIES

 1. Wie gaan daar winen! Mbt tot de gesignaleerde problemen komt de werhouder wel erg makkelijks weg? Ze beloofd nadrukkelijk als het meer gaat ksoten dat ze even terug komt! Het moet nu al helder zijn wat de oplossingen moeten zijn! Dit hangt in lucht, een financieel probleem!

 2. Prachtig maar hoe kan het dat het bezwaar schrif op herziening niet voor bij komt ,zo als bij de greep?? Het heb toch niks te maken met onze afkomst dat dat genegeerd word!!
  Zo een mooi project ,en weer worden we genegeerd gelukkig is er pas weer een mooi uitspraak van rechter in ons voor deel ..
  LISSE HALLO WIJ ZIJN ER OOK NOG ,WIJ WOONWAGENBEWONERS UIT LISSE WACHTEN AL RUIM 27 JAAR OP NIEUWE PLEKKEN .
  UITSTERFINGS BELEID IS AFGESCHAFT.
  DISCRIMINATIE DOET GEMEENTE NIET AAN TOCH !! OP DEZE PKEK ZOU VAN AF 20009 EEN KLEIN PLEKJE VOOR ONZE CULTURELE BEVOLKINGS GROEP GERESERVEERD ZIJN ..
  WAAR IS DAT STUKJE .. .HOOP ECHT GAUW WAT TE HOREN

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in