Het plan met de opmerkingen

Noordwijkerhout – Woningstichting Sint Antonius van Padua heeft de eerste plannen voor de nieuwbouw in het centrum van Noordwijkerhout gepresenteerd. Padua gaat 18 verouderde woningen en een oud kantoorpand slopen: Koninginneweg 1 t/m 14 en Beatrixstraat 1, 3, 5, en 7.  

Er zijn twee plannen gemaakt om er 44 nieuwe woningen te bouwen, een mix van grondgebonden woningen en beneden-bovenwoningen, met parkeergelegenheid, groenvoorzieningen en, waar mogelijk, speelruimte. Bewoners en omwonenden hebben kunnen reageren op beide plannen. Ook over de ontsluiting en verkeersveiligheid is gesproken.  

Met deze reacties gaat Padua nu aan de slag. In het najaar volgt de aanbesteding van het project en worden de ruimtelijke procedures worden opgestart. Gestreefd wordt in 2025 te starten met de bouw.  

4 REACTIES

  1. Fijn dat deze woonstichting nog niet is opgeslokt door STEK,de monopolist van de Bollenstreek met zijn torenhoge huren,om over het personeel maar te zwijgen.

  2. Sinds wanneer zijn Koninginneweg en Beatrixstraat centrum van Noordwijkerhout? Het centrum bestaat uit Havenstraat, Dorpsstraat, Dorpsringweg en de Zeestraat.

  3. Ziet er heel mooi uit! Inderdaad dankbaar dat Stek het hier niet voor het zeggen heeft!
    Zou heeeel heeeeel erg fijn zijn als er ook voor alleenstaande starters gebouwd wordt in dit plan!
    Dochter verzorgende ig kan nergens op inschrijven in haar eigen dorp, verdient zo’n 26000 per jaar en ouder dan 23 dus pa krijgt forse huurverhoging voor zijn kiezen, beide inkomens tellen immers mee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in