foto PB

Noordwijk – Lijst Salman wil van B&W opheldering over de wateroverlast door de hoge grondwaterstand. Die wordt veroorzaakt door de overvloedige regen van de laatste tijd. In een aantal wijken in Noordwijk-Binnen en vooral het Vinkeveld klagen bewoners over natte kruipruimten, vochtige muren en schimmel.  

Aan B&W vraagt Lijst Salman of er een mogelijk verband bestaat tussen de wateroverlast in Noordwijk-Binnen en het afvoeren van water uit Noordwijk aan Zee. Ook wil de partij weten wie verantwoordelijk is voor de hoge grondwaterstand in Noordwijk-Binnen. Momenteel wijzen volgens de partij Hoogheemraadschap en gemeente naar elkaar. Onduidelijk is ook waar getroffen bewoners de schade kunnen verhalen. 

Tenslotte wordt gevraagd welke maatregelen de gemeente kan nemen om de grondwaterstand weer snel op het oude peil te brengen.  

4 REACTIES

  1. Alleen maar betalen en niks doen dat heb je met die instanties met die water hoofden grooten gebouwen en veel amtenaren en maar kijken naar mekaar. En de burger is de pineut.

  2. Het zou maar zo kunnen dat het met de waterafvoer van Noordwijk aan Zee te maken heeft, want in 39 jaar wonen in het Vinkeveld nog nooit water in de kruipruimte gehad. Maar nu staat er wel 20 centimeter.

  3. De vele regen is verantwoordelijk Victor , shit happens , weer zo.n lekker achter de feiten aanlopen verhaal, je zit er 30 jaar en jou partijtje heeft zich er in het verleden ook nog nooit druk om gemaakt.
    Als het Kalf verdronken is ,Dempt men de Put.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in