Bollenstreek – Present Bollenstreek organiseert ook dit jaar een zomerpakkettenactie voor gezinnen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Om meer gezinnen te kunnen verblijden is de organisatie op zoek naar vrijwilligers die een pakket op maat voor een gezin willen samenstellen en langsbrengen. Het doel van de actie is om een brug te slaan tussen mensen die hulp kunnen geven en mensen die deze hulp ontvangen.

Het pakket mag een waarde hebben tussen de 25,- en 50,- euro en kan samengesteld worden door een groep vrienden, familie of collega’s. Vrijwilligers worden door Present gekoppeld aan een ontvangend gezin (of alleenstaande) dat is aangemeld door maatschappelijke organisaties. De samensteller krijgt info over hobby’s, leeftijden en interesses van de gezinsleden. Denk bijvoorbeeld aan buitenspeelgoed voor de kinderen, tijdschriften voor de ouders, bonnen voor het zwembad of de speeltuin.

Aanmelden kan tot 7 juni. Voor meer informatie over Present Bollenstreek, klik hier.

1 REACTIE

  1. Beste Meneer mevrouw. Helpt u kinderen? Helpt u kinderen in voorhout ? Ik heb hulp nodig voor mijn kinderen, bijvoorbeeld wat spelletjes, kleurboeken en kleurpotloden. ..Ik hoop dat de cadeaus zonder gêne worden overhandigd, bedankt allemaalGroetjes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in