Noordwijk – De Parallel Boulevard is woensdagochtend opgeleverd door wethouder Theo Alkemade, Waldo von Faber van het Hoogheemraadschap Rijnland en Dura Vermeer, de aannemer van het project. De reconstructie van de boulevard is afgerond. Afgelopen jaren is een drainage aangelegd om het grondwater beter te kunnen afvoeren.

Het project duurde langer dan gedacht en viel ook duurder uit, zo’n 700.000,- euro. Dit komt door de gestegen prijs van bouwmaterialen. De rotonde bij het Vuurtorenplein wordt de komende weken nog verbouwd.

Dronebeelden van de rotonde bij het Vuurtorenplein, aan de Parallel Boulevard. Foto: Maurice Hoogeveen

De gemeente mikt op een opening van de boulevard en rotonde voor het corsoweekend 22 april 2023.

4 REACTIES

  1. Ja dat zou wel mooi zijn maar fietsers zien ze niet zo zitten op Nw zee auto’s daar barst het van in ons kuuroord dat is te minste gezond .Maar die tonronde is niet verkeerd..Want een hoop mensen wisten niet dat je van rechts voorrang had daar .

  2. De rotonde is super,en als fietsers nu eens hun handjes uitsteken en voetgangers eerst eens aangeven dat ze willen oversteken.dan word het super in nooordwijk

  3. Jammer dat het aantal parkeerplaatsen op de parallel Boulevard zo sterk is verminderd. Dit betekent dat, ook in de winter, het nagenoeg onmogelijk wordt voor bewoners zonder eigen parkeerplaats om te kunnen parkeren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in