Van links naar rechts: Mariet Molenaar, Jan v Vliet, Lisette Hogewoning, Mary Andringa, Melissa van Bodegraven, Wil Brouwer, Sabina van Ruiten.

Sassenheim – Aan de Teylingerlaan in Sassenheim is dinsdag de Reuzenbol ‘Dirk gaat uit zijn bol’ onthuld. Het is de 65ste Reuzenbol in zijn serie. De bol is geadopteerd door Dirk van den Broek en staat voor appartementencomplex Teylingervaart.

Het ontwerp van de Reuzenbol kwam uit een actie van de supermarktketen Dirk van den Broek in 2020. Uit de inzendingen kwam het ontwerp van Mariët Molenaar uit Zaandam als de beste en werd door kunstenares Lisette Hogewoning vertaald naar het definitieve ontwerp.

Prijswinnares Mariët Molenaar en kunstenares Lisette Hogewoning onthulden samen met Mary Andringa (VvE Teylingervaart), Melissa van Bodegraven en Sabina van Ruiten (Dirk van den Broek) de Reuzenbol voor het appartementencomplex.

De Reuzenbollen zijn onderdeel van het project ‘Giant Tulip Bulbs’ van de Gildemeesters Bollenstreek. Van Leiden tot aan Haarlem worden in totaal zo’n 80 bollen geplaatst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in