Bron: HLTsamen

Sassenheim/Teylingen – De vernieuwde Rijkstraatweg in Sassenheim is donderdag officieel geopend door wethouder Heleen Hooij en locatiedirecteur van AkzoNobel Sassenheim, Herbert van der Donk. Tijdens de werkzaamheden is er een nieuwe berm aangelegd waardoor de verkeersveiligheid en biodiversiteit zijn verbeterd. AkzoNobel heeft de haag geadopteerd en onderhoudt het.

Omdat AkzoNobel regelmatig onveilige verkeerssituaties op de Rijksstraatweg ervaart, is er samen met de gemeente gezocht naar een oplossing. Met de nieuwe berm en haag is de oplossing niet alleen veilig, maar ook groen door de biodiversiteit te creëren. Bestuurders kunnen hun auto niet meer kwijt in de vernieuwde berm.

Door 350 vierkante meter aan tegels te vervangen door een groene berm en haag, is Teylingen naar de tweede plek gesprongen in het Duin- en Bollenstreek klassement van het NK Tegelwippen.

2 REACTIES

  1. En even verderop bij Verschoor laten we een heel weiland vol leggen met stelconplaten. Ik denk dat Teylingen met stip gezakt is naar de laatste plaats. Hypocriet gedoe

  2. En even verderop bij Verschoor laten we een heel weiland vol leggen met stelconplaten. Volgens mij is Teylingen met stip gezakt in het klassement naar de laatste plaats. Hypocriet gedoe

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in