Oudst spelend-lid Mart vd Geest en het jongste spelende lid Mats vd Zwet hijsen gezamenlijk de jubileumvlag, bijgestaan door voorzitter Rogier Landwer Johan. Foto: Peer Compeer

Teylingen – Omdat RKVV Teylingen in 2024 haar 100ste verjaardag viert, heeft zaterdag de aftrap van het aanstaande jubileumseizoen plaatsgevonden. Hierbij werd het jubileumlogo onthuld door het oudst spelende lid Mart van der Geest en het jongst spelende lid Mats van der Zwet. Ook het thema van het seizoen werd bekend gemaakt: “Teylingen 100 jaar, met en voor elkaar.”

De voetbalclub viert op 6 juni 2024 haar 100ste verjaardag en organiseert daarom een feestweek tussen 31 mei en 8 juni (2024). Maar ook tijdens het jubileumseizoen worden er meerdere activiteiten georganiseerd. Gedurende het seizoen zal Teylingen 1 competitiewedstrijden spelen in een speciaal jubileumshirt.

Voorzitter Rogier Landwer Johan is op zoek naar de geschiedenis van RKVV Teylingen en roept daarom mensen op om foto’s, video’s en andere relikwieën van de club te verzamelen en een mail te sturen naar [email protected].

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in