In de Thuiswedstrijd op zondag 30 juli om 21:00 uur is Rob Besselink te gast.

In de Bollenstreek is Rob een bekend gezicht dankzij zijn betrokkenheid bij het netwerk “Samen Krachtig.” Met een focus op positiviteit en verbinding streeft dit netwerk ernaar een prachtige, nieuwe wereld te creëren. Een wereld waarin mensen gezamenlijk verantwoordelijkheid nemen voor cruciale aspecten van het leven en streven naar maximale zelfredzaamheid op het gebied van voedselvoorziening, gezondheid en onderwijs.

Rob’s levensmotto, “als je anders naar het verleden kijkt, verandert ook je toekomst,” vormt de drijvende kracht achter al zijn inspanningen. Tijdens coachingssessies deelt hij dit perspectief om anderen te helpen een mooiere toekomst te creëren.

In zijn vrije tijd is Rob graag in de natuur en het buitenleven. Hij voelt zich in zijn element wanneer hij op zee is met zijn kiteboard of surfplank en hij deelt maar al te graag zijn kennis en passie met anderen.

Deze aflevering van de Thuiswedstrijd is zondag 30 juli om 21:00 uur te beluisteren. De herhaling is de woensdag erna om 20:00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in