Foto: Boekhandel Wagner

Sassenheim – De Britse schrijvers Nicci Gerrard en Sean French, beter bekend als schrijversduo Nicci French, brachten een flitsbezoek aan boekhandel Wagner in Sassenheim. Het echtpaar bezoekt Nederland om hun nieuwe boek, Stemmen in het duister, te promoten.

‘Eigenlijk was het de bedoeling dat we met veel fans een grote foto in Park Rusthoff zouden maken’, vertelt Willemien Wagner. ‘Maar we hadden totaal niet gedacht aan het Paasweekend waar veel mensen er toch even op uit trekken. ‘Vanwege het slechte weer ontvangen Wagner en de fans het duo in de knusse boekhandel. Het is alweer de vijfde keer dat de twee Britten langskomen in Sassenheim. 

Dinsdag 2 april ligt het nieuwe boek Stemmen in het duister in de boekhandel. Door het grote aantal fans in Nederland komt het boek zelfs tien maanden eerder in Nederland uit dan in Groot-Brittanië, het thuisland van de auteurs. De warme koffie en koekjes in de boekhandel zorgen voor een intieme sfeer, waarbij de fans Nicci en Sean het hemd van het lijf vragen en na afloop hun boek trots laten signeren.

Verslaggever Nick Vink ging langs tijdens het bezoek van het bekende duo: 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in