Noordwijk – Een scooterongeluk vond plaats op de Duinweg in Noordwijk, waar een scooterrijder vrijdagmiddag gewond raakte. Het incident ontstond toen de man een fietsster wilde inhalen, maar in de berm terechtkwam doordat het fietspad afliep.

De scooterrijder liep verwondingen op, waarna omstanders te hulp schoten. De ambulancedienst bood eerste hulp aan de gewonde man, die vervolgens naar het ziekenhuis werd vervoerd.

De scooter liep aanzienlijke schade op.

2 REACTIES

  1. De gemeente moet met de veegwagen het fietspad ontdoen ban bladeren.door de regen en de bladeren word het spekglad.met dit als gevolg

  2. Nou daar heeft Jaap gelijk in daar zijn ze veel te laks mee maar ik moet zeggen dat er na een week na de storm op de Gooweg geveegd is . Maar niet Al het blad is van de bomen af dus het kan wel weer .Ook het fietspad wat door het duin loopt naar de witte raaf wat ook van Noordwijk is wat ze blijkbaar niet weten daar licht het blad centimeters dik .Fietspaden hebben daar hoort ook onderhoud bij .Maar in Noordwijk zijn blijkbaar auto’s belangrijker .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in