Noordwijk – In een spannende Bollenstreekderby tussen SJC en Ter Leede delen beide teams de punten. Zaterdagmiddag speelden de ploegen op Sportpark Lageweg 2-2 gelijk.

In een attractief duel waar de kansen op en neer gingen en het voetbal niet altijd even mooi was, zag het publiek hoe SJC in de zestiende minuut op voorsprong kwam door een volley van Chris Hoogervorst. Niet veel later was het aan de andere kant ook raak. Ditmaal werkte Dirk Hoekstra de bal in het doel. Rond de 35ste minuut liepen de emoties hoog op nadat Timo Ruigrok van SJC en Boy Tetteroo van Ter Leede in botsing kwamen. Verschillende opstootjes volgden en Tetteroo moest geblesseerd het veld verlaten. De emoties verlieten hierna niet meer de wedstrijd en het spel lag vaak stil door vele blessures.

Vlak na rust was het de voor Tetteroo ingevallen Steven Wajer die de Sassenheimers weer op voorsprong schoot met een kopbal over keeper van SJC, Lex Hoogervorst heen. Tien minuten later was het wederom aan de andere kant weer raak. Jordy Groot werkte een sublieme vrije trap in de kruising. In een spannende slotfase waar zowel SJC als Ter Leede voor de overwinning gingen, werd uiteindelijk niet meer gescoord en eindigde de wedstrijd in een gelijkspel.

2 REACTIES

  1. En de 2 bodychecks die diezelfde speler ontving voordat hij de overtreding beging. En het belachelijk vele tijdrekken van de roodgelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in