Demir Strojil in actie tegen Hollandia (foto: Orange Pictures / archief).

Noordwijk – SJC heeft op bezoek bij Hollandia flink verloren. De Noordwijkers hadden al vijf wedstrijden op rij niet gewonnen en konden in Hoorn een nieuwe wedstrijd aan dit rijtje toevoegen. Het duel eindigde in 5-0.

SJC, wat nergens meer voor speelde in de competitie, startte in een nieuwe formatie zonder aanvoerder Ruigrok. De ploeg van Marcel IJzendoorn zag nummer acht Hollandia sterk starten. Keeper Willem Beuk moest na een kwartier al spectaculair optreden om de openingsgoal van de thuisploeg te voorkomen. Toch bleek er na een klein halfuur geen houden aan voor de Noordwijkse goalie. Bart Spil scoorde de 1-0 en zette Hollandia op voorsprong. Net voor rust kreeg de ploeg uit Hoorn een cadeau van keeper Beuk: door een polletje trapte hij mis, waarna Knott kon profiteren. Door deze blunder ging SJC met een 2-0 achterstand de rust in.

Na rust duurde het even voordat Hollandia weer aan scoren toe kwam. Na weinig kansen in het eerste deel van het tweede bedrijf was het in de 71e minuut voor de derde keer raak: Daniël Meijers zette de rood-witten op 3-0. Het wilde maar niet lopen voor de Noordwijkers waardoor in de 76e minuut ook de 4-0 viel, op naam van Stezo Knott. Dirk de Jong zorgde in blessuretijd nog voor het slotakkoord.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in