Segrouchni in actie (foto: Johanna Oskam/archief).

Noordwijk – Na de ruime overwinning, vorige week tegen Rohda Raalte, is SJC er niet in geslaagd te winnen tegen Westlandia. In het Westland werd met 3-0 verloren.

Westlandia, de nummer zeven in de Vierde Divisie, had evenveel verliespunten als de Noordwijkers. SJC stond twee plekken hoger omdat ze een wedstrijd meer hadden gespeeld. De openingsfase was dan ook open en gelijkwaardig. De eerste kans was voor Kuhn maar de linksbuiten van de Naaldwijkers schoot over. Iets later zag het publiek een spectaculaire omhaal van Verbeek, die ook over ging. Na een volley voorlangs van Van Niel gingen beide ploegen met de brilstand aan de thee.

Na rust gebeurde er lange tijd niets, totdat Westlandia op 1-0 kwam: Bransen tekende voor de openingsgoal in de 67e minuut. Zeven minuten later kwamen de Noordwijkers goed weg, toen een afstandsschot van Verbeek op de paal belandde. Toch leek het voor SJC uitstel van executie te zijn. In de 82e minuut scoorde Kuhn de 2-0 uit een voorzet van Roeleveld. In blessuretijd maakte Cedeno nog de 3-0.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in