Chris Hoogervorst in actie (foto: Johanna Oskam / archief)

Noordwijk – SJC heeft niet weten te winnen tegen Be Quick 1887. In Groningen kregen de Noordwijkers twee goals tegen in blessuretijd, waardoor er maar één punt mee werd genomen: de wedstrijd eindigde in 2-2.

De Noordwijkers speelden nog steeds met een gehavend elftal, door de vele blessures. Be Quick kreeg de grootste kansen in de eerste helft. In de 22e minuut raakte de thuisploeg de lat. Even later moest SJC-doelman Kevin Schelvis spectaculair optreden om zijn doel schoon te houden. Hierdoor was de ruststand 0-0.

Na rust kwam de ploeg van Marcel IJzendoorn verrassend op voorsprong. Jelle van Went kopte raak uit een vrije trap in de 56e minuut. Daniel Teune raakte vervolgens aan Groningse zijde de paal. De voorsprong van SJC werd zelfs verdubbeld door Martijn van Trigt, een kwartier voor tijd.

Een hectische slotfase speelde zich vervolgens af op het veld in Groningen. Na een spectaculaire redding van Schelvis vlak voor tijd belandde de doelman pijnlijk in het eigen net. Met een blessure moest de routinier het veld verlaten, waardoor de selectie van SJC nu twee geblesseerde keepers telt. Eerste keeper Lex Hoogervorst viel twee weken geleden uit, in de verloren wedstrijd tegen Heino. De van VV Noordwijk overgekomen Willem Beuk maakte hierdoor zijn officiële debuut in extremis. Be Quick wist even later de aansluitingstreffer te scoren, in de 90e minuut. Daniel Teune, die eerder al de paal raakte, kreeg de treffer op zijn naam. In de 95e minuut wist de thuisploeg toch nog langszij te komen, toen Postma de 2-2 binnen schoot.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in