Streek – In de lagere voetbalregionen begon de bal zaterdagmiddag weer te rollen in competitieverband. Te beginnen met Warmunda en Teylingen, die dit seizoen uitkomen in de Vierde Klasse A. SJC (zaterdag) is na de degradatie van vorig seizoen afgedaald naar afdeling 5A. En tenslotte  en Van Nispen, dat dit seizoen is ingedeeld in afdeling 4B van district West 1.

Teylingen pak in de seizoenouverture de volle buiten door op de Roodemolen ruimschoots af te rekenen met Alphen (4-1). Voor de thee zetten Pascal de Ridder en Wesley Ritzen hun ploeg op een comfortabele 2-0 voorsprong.  Nadat opnieuw Ritzen met een fraaie goal de marge tot drie had uitgebouwd, deden de bezoekers iets terug. De 4-1 van Max Slaman, tevens de eindstand, betekende de defintieve genadeslag voor de gasten. Over zeven dagen treedt Teylingen in Zoeterwoude-Rijndijk aan tegen Meerburg.

In Zoeterwoude-Dorp beleefde Warmunda tegen SJZ een valse competitiestart. Mede omdat een flinke hoeveelheid mogelijkheden onbenut werden gelaten. De gastheren toonden zich op dat gebied een stuk slagvaardiger. Na de 1-0 halverwege  viel de 2-0 al snel na de thee. Hierna werd er niet meer gescoord zodat de thuisreis puntloos aanvaard diende te worden door Warmunda. A.s. zaterdag is er op sportpark Overbos kan Warmunda zich revancheren voor deze 2-0 nederlaag als Floreant uit Waddinxveen op bezoek komt.

Ook Van Nispen  kwam niet goed uit de startblokken. In eigen huis  bleek Jong Hercules een maatje te groot  voor de Zilkse formatie. Na negentig minuten rolde er een 1-3 nederlaag uit de bus tegen de Beverwijkse formatie. Dat zal over zeven dagen beter moeten als er een bezoek wordt afgelegd aan FC Velsenoord.

SJC (zaterdag) produceerde in eigen huis een zevenklapper tegen DVC.  In haar nieuwe omgeving kende het geen genade met de Delftse tegenstander. Na de 4-1 halverwege liep zwart-wit na de thee uit naar een ruime 7-2 overwinning. Bij SJC was Jarret Glasbergen met een hattrick de grote man. Ook Steve Taskin, Tim Gorter, David van Gils en goodold Dandy Steenvoorden wisten deze middag het net te vinden voor SJC. A.s. zaterdag gaat de zaterdagtak van SJC op bezoek bij Hazerswoudse Boys.

 

 

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in