Streek – In de lagere regionen kwamen deze zaterdag drie van de vier regioclubs in actie. Na het vrije weekend van vorige week kwam Van Nispen ook dit keer niet in actie, omdat tegenstander Waterloo zich uit 4B heeft teruggetrokken. SJC versloeg mede koploper LSVV’70 met 2-1 en blijft daarmee de omgeslagen koploper. Warmunda voorkwam een nederlaag door bij hekkensluiter MMO op de valreep de gelijkmaker te produceren. Teylingen kende geen genade met Stompwijk’92 (4-0).

Teylingen ontving in eigen huis het laaggeplaatste Stompwijk’92. Na de nipte 1-2 zege in de derby bij Warmunda kon Teylingen haar plek in de kopgroep van 4A minimaal consolideren via een nieuwe overwinning. Dat leek vlotjes te gaan verlopen omdat Sam Witkamp al snel op 1-0 kwam. Op aangeven van Mike van der Zon mocht Sam Witkamp zich laten feliciteren (1-0). Daarmee stond de ruststand op het scorebord. Na de thee klaarde Teylingen via Dani Hoogkamer, Jay Berk en Melvin van Stijn de klus geroutineerd (4-0).
Teylingen neemt het volgende week zaterdag in Leiden op tegen Roodenburg. Op sportpark Noord wordt om 14.30 uur afgetrapt.

Warmunda speelde in de uitwedstrijd bij MMO een allerbelabberde eerste helft. In Hoogmade kwam de thuisploeg, die puntloos aan het duel begon, al snel op 1-0. Daar voegden de gastheren kort voor rust nog tweede treffer aan toe. Daarmee was Warmunda na de thee veroordeeld tot een inhaalrace. Die leverde heel lang geen succes op. De Warmonders wensten echter niet op te geven en verkleinden in de slotfase de achterstand tot 2-1. Uiteindelijk bezorgde Warmunda-aanvoerder Dax van Leeuwen zijn ploeg een punt door in de ultieme slotfase voor de 2-2 te zorgen.
Warmunda is a.s. zaterdag gastheer voor AVV Alphen. Aftrap om 15.00 uur

SJC en LSVV’70, beide clubs nog zonder puntverlies en met een bijna gelijk doelsaldo, kruisten de degens aan de Lageweg in een poging om de ongedeelde koppositie te bemachtigen. Dat lukte SJC uiteindelijk na een voortvarende start. Daarin bracht Benji Broekhof al snel de 1-0 op het scorebord. Een stand die halverwege deze topper nog altijd intact was. Kort na de doelwisseling tekende Stef van der Zalm voor de 2-0. Die marge werd tegen een aandringend LSVV’70 lang in stand gehouden. De 2-1 in de slotfase gooide geen roet meer in het Noordwijkse eten, waardoor de zwartwitten zich na een zwaarbevochten overwinning nu alleen de trotse lijstaanvoerder mogen noemen in 5A.
SJC neemt het over zeven dagen in Hazerswoude op tegen het plaatselijke SV Bernardus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in