v.l.n.r.: Erna Bucx, Marleen van der Geer-Oomes, Jaap van der Geer en Joke Reijngoud

Voorhout – Vier muzikanten van muziekvereniging St. Cecilia zijn zondag in het zonnetje gezet. Bijzondere aandacht was er voor Joke Reijngoud, die maar liefst 60 jaar actief is als muzikant. Ook Jaap van der Geer (40 jaar lid), Marleen van der Geer-Oomes (25 jaar lid) en Erna Bucx (25 jaar lid) kregen ieder een onderscheiding opgespeld vanwege hun jubilea. De uitreiking vond plaats tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van St. Cecilia in het Voorhoutse evenementencentrum @hok.

Erna Bucx kwam in 1997 de muziekvereniging versterken met haar altsaxofoon en voelt zich nog steeds prima thuis bij St. Cecilia.

Net als Marleen van der Geer, die met haar dwarsfluit al 25 jaar een vast gezicht is in het harmonieorkest. Daarnaast was ze actief als bestuurslid en bij de leerlingencommissie.

Bassist Jaap van der Geer is 40 jaar lid van de vereniging. Ook hij was jarenlang actief als bestuurslid en speelt of speelde hij bij verschillende blaaskapellen en bij Brasso.

Joke Reijngoud speelt sinds 1989 bij het harmonieorkest, maar haar muzikale carrière begon al in 1961 bij achtereenvolgens Adest Musica, Crescendo en St. Cecilia. Daarnaast speelt ze bij het vrijetijdsorkest van St. Jeanne d’Arc.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in