Foto: Willem Krol.

Noordwijk – De bouw van Buitengewoon Offem is vrijdag van start gegaan. Het startsein voor de bouw van de nieuwbouwhuizen in de wijk Offem Zuid werd gegeven door wethouder Theo Alkemade, in het bijzijn van de toekomstige bewoners.

In de komende vier jaar moeten in Buitengewoon Offem 425 huizen worden gebouwd. De wijk gaat sociale huurwoningen en -appartementen, koopwoningen en middeldure appartementen bevatten. De eerste huizen moeten in 2024 opgeleverd worden.

De foto’s zijn van Willem Krol:

 

5 REACTIES

 1. Werd wel een tijd ook wordt daar ook sociale woningen neer gezet of net zilke huizen als in die eerste wijk .Mnr Alkemade kijk uit voor je rug

  • Daar gaan we weer Piet!

   Werd wel eens tijd ook. Worden daar ook sociale huurwoningen neergezet of net zulke huizen als in die eerste wijk? Meneer Alkemade, kijk uit voor uw rug.

   Zo Piet, het is weer leesbaar.

  • 425 woningen x gemiddelde woningwaarde van (schatting) € 800.000,- = € 340.000.000 x 0,1009 WOZ belasting levert de Gemeente Noordwijk per jaar € 343.060,- aan inkomsten op. En daar worden vervolgens o.a. mooie rotondes van gemaakt waar iedere inwoner weldegelijk iets mee op schiet. (lett/fig).
   En nee, in rotondes (en in slap geouwehoer) kan je niet wonen maar dat niemand er niets mee op schiet is dus onzin.

 2. Marc waar is nu de grootste behoeften aan . Of lees jij geen kranten er zijn ook mensen die ook graag een huis willen kopen maar niet ieder een heeft 5 ton in zij broek zak . Als je duren huizen boud. Om de gemeente kas te spekken dan ben je zeker verkeerd bezig . Er zijn niet alleen maar yuppen .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in