Noordwijkerhout – Een persoon is in de nacht van vrijdag op zaterdag gewond geraakt bij een steekpartij aan de Dorpsstraat in Noordwijkerhout. In de woning was op dat moment een feestje gaande.

Een man kwam naar de betreffende woning toe. Hij zou hebben geklaagd en een mes hebben getrokken, waarna hij een van de feestgangers in het been stak. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht en kon na behandeling weer naar huis. De verdachte sloeg na zijn daad op de vlucht.

Op basis van getuigenverklaringen hebben agenten en hondengeleiders later die nacht een inval gedaan in een woning aan de Viaductweg in Noordwijkerhout. De politie hield een 28-jarige man aan. Hij is overgebracht naar het politiebureau.   

2 REACTIES

  1. Burengerucht zo te lezen. Schering en inslag in de gemeente Noordwijk. Politie onzichtbaar en onbereikbaar bij nachtelijk burengerucht. Rekening houden met een ander is echt niet zo moeilijk, maar ja drank, drugs, muziek, gebral, geschreeuw want IK bepaal dat toch lekker zelf onder mijn veranda. Artikel 431 wetboek van strafrecht nog maar eens lezen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in