De pinautomaat aan het Palaceplein

Noordwijk – De gemeente Noordwijk vindt dat de pinautomaat aan het Palaceplein een mooier uiterlijk verdient. Daarom is in februari een ontwerpwedstrijd uitgeschreven, waarin Noordwijkers zijn uitgenodigd de automaat te pimpen.

Dat leidde tot 22 inzendingen, waaruit door de jury vier genomineerde ontwerpen zijn gekozen. Tot 26 juni kunnen inwoners van de gemeente Noordwijk stemmen op hun favoriete ontwerp. Het winnende ontwerp zal worden uitgevoerd.  

Stemmen kan via https://samen.noordwijk.nl/projects/ontwerpwedstrijd-pinautomaat-palaceplein/3. Om te kunnen stemmen heb je een account nodig op samen.noordwijk.nl 

Een van de genomineerde ontwerpen: de Max Liebermann-pinautomaat

13 REACTIES

 1. Geef het volk brood en spelen zodat de aandacht voor echte schandplaatsen en verdwijnende voorzieningen afneemt.

  Elke cent van de burger die aan deze grap wordt uitgegeven is ronduit diefstal.

 2. Max Liebermann ziet er gelikt, glanzend uit. Is dit ook nog zo na een paar stormen? of is het dan lekker dof, kaal geschuurd door zand zout en wind (erosie).

  Ik weet niet hoe je kan stemmen? voor mij te ingewikkeld, maar zet mijn stem maar op de afbeelding Palace Hotel met geparkeerde auto’s.

 3. Er groeit geen boom op de boulevard en als dat geen roestvrij staal is is hij in een jaar weg gerot dus doe daar maar geen verf op dat kost wat dat straatje aan de zee en wij maar betalen . Hou toch eens op met die onzin kunnen jullie niet beter een gemeente huis op zee maken dan gaan wij wel verder met binnen Nw Hout en de Zilk .

 4. Maand geleden was ik in Nuth (Limburg).

  Daar waren de geld(auto)maten al voorzien van stickers.
  Echt origineel bedacht hoor Noordwijk.

 5. Om te beginnen moet hij 180 graden horizontaal gedraaid worden omdat zand en zout van de meestal zuidwesten wind in de gleuf gaat zitten. Echt weer door “binnenlanders” die niks van kustplaatsen weten, neergezet. Hoe meer decoratie hoe meer aandacht hij voor saboteur ls krijgt. Zeegras groen of zandkleurig is voldoende. Of schilder er een decor van een politiepost op. 😁

 6. Weet niet waar de gemeente mee bezig is ,zonde van de tijd en de kosten ,Zij kunnen beter wat mensen inhuren voor het ONKRUID en Zwerfvuil .dat in al deze dorpen STERK aanwezig is
  Hoogmoed komt ëëns te val

 7. Wat vind Geldmaat ervan dat de gemeente de unit in Geldmaat-huisstijl gaat veranderen? Dat gaat evident ten koste van de herkenbaarheid.

  • Precies, is het niet zo dat “Geldmaat” verantwoordelijk is voor het gebouw en tijdig vullen en legen van de automaten?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in