Bron: Stichting AAI-maatje

Noordwijk – Stichting AAI-maatje heeft tijdens de nationale voorleesdagen een donatie van 2.750 euro ontvangen van Scholtus, een fabrikant van voer voor huisdieren. De donatie is een blijk van waardering voor de succesvolle verkoop van de Boxby Lettergame, een interactief spel waarbij kinderen hun leesvaardigheid kunnen verbeteren door middel van hondenkoekjes in de vorm van letters. De cheque is overhandigd in bibliotheek Noordwijk.

Door de bijdrage is Stichting AAI-maatje in staat om READ teams op scholen te plaatsen. Hierdoor krijgen meer kinderen de mogelijkheid om deel te nemen aan het READ project, dat gericht is op het verbeteren van leesvaardigheid van kinderen met behulp van “voorleeshonden”.

Stichting AAI-maatje wil op een makkelijke manier activiteiten gericht op educatie met behulp van dieren mogelijk maken, zoals het R.E.A.D.-project en de Schoolhond-cursus. Ze geloven dat dieren positieve invloed hebben op mensen en willen dat bereiken door laagdrempelige activiteiten aan te bieden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in