Noordwijk – SJC komt deze zaterdag niet in actie. Door het duel van vanmiddag bij Alphense Boys is wegens afkeuring van het terrein op sportpark De Bijlen een streep gezet.

Ook Noordwijk kon van een vrije middag genieten. Het uitduel bij AFC is verplaatst naar dinsdagavond 6 februari a.s. omdat de Amsterdamse formatie afgelopen donderdagavond nog in actie kwam voor een bekerduel in het Gelredome tegen Vitesse. Een wedstrijd overigens die door de Tweede Divisionist nipt met 1-0 werd verloren.

Ook in de lagere regionen van het zaterdagvoetbal vonden de drie geplande duels geen doogang. Nadat eerder al een streep werd getrokken door de wedstrijd tussen tussen Warmunda en FC Oegstgeest en ook de ontmoeting tussen VVA/Spartaan en Van Nispen geen doorgang kon vinden, werd het duel tussen MMO en koploper Teylingen  in Hoogmade eveneens uit het programma gehaald.

In de Betnation Divisie  zijn de volgende wedstrijden eveneens afgelast: ACV-HHC Hardenberg, Rijnsburgse Boy-Spakenburg en De Treffers-GVVV.

A.s. zondag komt laagvlieger Hoogland aan de Lageweg op bezoek bij SJC. Aftrap om 14.00 uur.

Noordwijk neemt het een dag eerder in eigen huis op tegen Katwijk. Deze burenruzie begint om 14.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in