Hillegom – Astrid van Breemen en Ruud Doezie, oftewel ‘Team Mountain High’ uit Hillegom gaan op 1 juni de Alpe d’Huez beklimmen in de strijd tegen kanker. Hun doel is om twee keer lopend de berg op te gaan. De motivatie van Ruud om de Alpe d’Huez op te lopen is erg helder: ‘Iedereen kent wel iemand in zijn familie met kanker. Ons doel is om geld op te halen voor goed onderzoek, om deze ziekte de wereld uit te helpen.’ Dit beaamt Astrid. Het is volgens haar van groot belang dat er meer bekend wordt over deze ziekte. Om geld op te halen voor hun deelname gaf Café Murphy’s in Hillegom hen de gelegenheid om een benefiet darttoernooi te organiseren.

Gedurende de zondagmiddag waren Astrid en Ruud zelf fanatiek aan het darten, maar uiteindelijk deden er in totaal 22 deelnemers mee. Een goede vriend van Ruud was er ook aanwezig. Pierre Bruyninckx is helemaal vanuit Las Vegas overgekomen om het toernooi bij te wonen: “Ik wilde dit graag meebeleven en daarmee mijn vriend graag helpen.” Er waren ook onbekenden van Astrid en Ruud aanwezig. Marsha van Dijk was bijvoorbeeld ook enthousiast om mee te doen, omdat ze darten altijd erg leuk heeft gevonden. Dit was de ideale aanleiding om weer te beginnen. Iedereen wil immers wel een bijdrage leveren aan het goede doel, geeft Marsha aan.

Op dit moment staat de teller op €3136. Hier moet de opbrengst van het darttoernooi nog bij opgeteld worden. Het doel is om minimaal €5000 euro op te halen. Om het resterende bedrag bij elkaar te krijgen, organiseert Team Mountain High op 13 mei ook nog een Jeu de Boules wedstrijd bij Les boules fleuries in Lisse.

Geld doneren kan via deze link.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in