FC Lisse captain en goaltjesdief Enzo Stroo wist op bezoek bij Katwijk het net dit keer niet te vinden. (foto: Orange Pictures)

Lisse – Op bezoek in Tiel bleef FC Lisse op een doelpuntloos gelijkspel steken tegen degradatiekandidaat TEC.  Dit na een duel waarin de thuisploeg voor de thee en daarna FC Lisse de boventoon voerde.

TEC dat de punten in de strijd tegen degradatie hard nodig heeft, kwam in eigen huis goed uit de startblokken. Dat leverde wel mogelijkheden, maar geen doelpunten op. Dat de thuisploeg met een 0-0 tussenstand halverwege de kleedkamer opzocht mocht met name Bo van Essen zich aanrekenen. De aanvaller verscheen tot driemaal toe in kansrijke positie voor de FC Lisse-goalie Eric Cummins, maar wist desondanks het net niet te vinden. FC Lisse stelde daar bitter weinig tegenover waarmee de tussenstand verklaard is.

Na de doelwisseling draaide FC Lisse de rollen om. Goalgetter Enzo Stroo zocht het doel tot tweemaal toe te hoog, terwijl  ook Jeffrey Kleibroek het vizier deze middag niet op scherp had staan. De spreekwoordelijke bloedeloze 0-0 bleef tot het laatste fluitsignaal op het scorebord staan, waardoor de blauw-gele formatie zich nog altijd knap in de middenmoot bevindt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in