Samenvatting: Ter Leede kan in eigen huis geen vuist maken tegen Purmersteijn (2-5)

Sassenheim – Ter Leede trad zaterdagmiddag  op de eigen Roodemolen aan tegen Purmersteijn. Na de 2-1 nederlaag  in de seizoensouverture bij SV Huizen kwam er tegen de bezoekers uit Purmerend bitter weing terecht van de revanchegevoelens na het verlies in het eerste seizoensduel. Met een meer dan verdiende 2-5  overwinning op zak keerde de Noord-Hollandse formatie huiswaarts.

En dat na een eerste bedrijf waarin de kaarten al werden geschut. Het vlot combinerende Purmersteijn vergat vanaf de aftrap  gewoonweg de score te openen. Met de 0-0 die na twintig minuten nog op het scorebord stond  mocht rood-geel de handen dan ook dichtknijpen. Dat Mylan Polman kort hierna de 0-1 binnentikte verbaasde niemand op De Roodemolen. Ter Leede had ook hierna geen antwoord op het spel van de bezoekers die na een overtreding van Tomas Arroyo vanaf elfmeter via, opnieuw, Mylan Polman de voorsprong wisten te verdubbelen (0-2). Tot overmaat van ramp kopte Job van der Meulen pal voor de thee de 0-3 op het scorebord, waardoor de opgave er voor de thuisploeg schier ommogelijk werd.

Na de thee liet Purmersteijn het spel over aan de thuisploeg. Die wist via Tomas  Arroyo na een klein uur de marge tot 1-3 te verkleinen. Het antwoord van de bezoekers was echter  krachtig. Na een rode prent voor Ter Leede Trainer Niek Oosterlee die aanmerkingen op de leiding had, velde opnieuw Polman het vonnis over rood-geel (1-3). Dat er hierna in de slotfase door beide ploegen ieder nog eenmaal werd gescoord telde louter voor de statistieken. Daarbij tekende opnieuw Arroyo vanaf elfmeter voor de treffer van de thuisploeg. Daardoor is het op het nieuwe  en lagere niveau inmiddels alle hens aan dek voor de Sassenheimers. Om al niet vroeg in het seizoen in ernstige problemen te komen is het a.s. zaterdag op bezoek bij het Amsterdamse Swift zaak om een resultaat te behalen.

 

 

 

 

 

Swift Ter Leede

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in