Samenvatting: Ter Leede moet in eigen huis diep buigen voor AFC’34 (1-5)

Sassenheim – Na twee overwinningen op rij stond Ter Leede zaterdagmiddag in eigen huis tegenover AFC’34 uit Alkmaar. Bij een nieuwe overwinning zou rood-geel haar opmars op de ranglijst verder kunnen voortzetten. Het tegendeel hiervan werd voor rood-geel echter werkelijkheid. Na een zeer vroege voorsprong diende Ter Leede na negentig minuten via een 1-5 nederlaag het hoofd diep te buigen voor de gasten.

De 1-0, die al binnen twee minuten voor Ter Leede op het scorebord stond, leek een mooie middag in te luiden voor de ploeg van Niek Oosterlee. Luc de Kruys stuurde Carlito Fermina perfect in de diepte, waarna de aanvaller het leer behendig in de verre hoek deponeerde. Dat goede gevoel bleef hierna nog enige tijd hangen op De Roodemolen, maar toen de gasten na een klein halfuur via Guillaume Rijssel op gelijke hoogte waren gekomen, keerde het Sassenheimse tij drastisch. Nadat Huib Sprenkeling vergat om AFC’34 op voorsprong te zetten, toonde Rijssel zich nog voor de thee met twee treffers, en daarmee een loepzuivere hattrick, tweemaal trefzeker (1-3).

Het duel werd al acht minuten na de doelwisseling een formaliteit omdat Ties Glas doeltreffend wist uit te halen namens AFC’34 (1-4). Met nog ruim een halfuur op de klok wist het deze middag matig spelende Ter Leede dat er weinig eer meer te behalen viel. Dat vertaalde zich ook in het vertoonde spel. Invaller Daliel Afouzar deed Ter Leede kort voor tijd nog iets meer pijn door via een ‘lucky’ voor de 1-5 eindstand te zorgen.

Na de winstpartijen op achtereenvolgens ARC en Alphense Boys weet Ter Leede dat er nog voldoende werk aan de winkel is om in de Vierde Divisie een grotere rol te gaan spelen dan tot nu toe. Met het bizarre doelsaldo van veertien gescoorde goals en vijftien tegentreffers in zes duels gaat ter Leede a.s. zaterdag op bezoek bij vv Hoogland.  Aanvang 14.00 uur.

 

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in