Bron: Twitter @excelsior31

Sassenheim – Op sportpark de Roodemolen speelde Ter Leede zaterdag tegen Excelsior’31 uit Rijssen. In de derde divisie was het thuisteam te sterk voor de hekkensluiter van de competitie, na 90 minuten spelen stond er 2-0 op het scorebord.

De ploegen begonnen sterk aan de wedstrijd met kansen voor beide teams in de eerste helft. Ter Leede was echter het team dat een doelpunt wist te maken, in de 42ste minuut scoorde Bart van der Weijden met behulp van Marc de Kruijs. Excelsior’31 probeerde nog hard om de achterstand weg te werken, maar Ter Leede had strategisch gezien de opperhand.

In de tweede helft bleef Ter Leede wachten op foutjes door de spelers van Excelsior’31. In de 64ste minuut wierp deze tactiek zijn vruchten af, Ter Leede counterde snel na balverlies van de tegenpartij en zo maakte Dirk Hoekstra het tweede doelpunt met een kopbal. Excelsior’31 probeerde nog om terug te komen in de wedstrijd, maar Ter Leede bleef de bovenliggende partij. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 2-0 overwinning voor Ter Leede.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in