Sassenheim – Ter Leede heeft zaterdagmiddag met 6-0 gewonnen van Alphense Boys in de Vierde Divisie. Carlito Firmina was de grote man bij de Sassenheimers, met een hattrick had de topscorer een groot aandeel in de overwinning.  

Wat opviel waren de lange ballen vanuit de verdediging van Ter Leede richting de snelle voorhoede. Zowel de 1-0 en de 2-0 waren hieruit het directe gevolg. Nadat Tomas Arroyo zijn derde lange bal vanuit achteruit gaf maakte dit keer niet een speler van Ter Leede een treffer, maar zorgde een eigen goal van de Alphense Boys ervoor dat de ruststand werd bepaald op 3-0.  

In de tweede helft kwam de bezoekende hekkensluiter uit Alphen totaal niet meer aan bod, en kon Ter Leede enigszins werken aan het doelsaldo. Twee snelle treffers van onder andere Firmina en Marc de Kruijs zorgden voor de stand van 5-0. Ten slotte sloot man van de wedstrijd Carlito Firmina af met zijn laatste treffer, waardoor hij een hattrick compleet maakte en Ter Leede naar een 6-0 overwinning leidde.  

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in