Streek – Op bezoek bij Sporting Leiden deed Teylingen goede zaken. Behalve een 7-2 overwinning zag het naaste concurrent FC Oegstgeest tegen Meerburg met 0-1 verliezen. De titel in 4A komt hierdoor een flinke stap dichterbij. Warmunda ging bij Roodenburg ten onder, terwijl er voor zowel Van Nispen en SJC-zaterdag een puntendeling uit de bus rolde.

Koploper Teylingen kende geen genade met laagvlieger Sporting leiden. Na de snelle 0-1 van Jay Berk kwamen de gastheren binnen korte tijd weer langszij. Na de 1-2 van Melvin van Stijn, kort voor rust, denderde Teylingen na de thee nog binnen het uur via twee goals van zowel Van Stijn, als Max Slaman en een rake inzet van Pascal de Ridder door naar 1-6. Hierna deed Sporting Leiden nog wel iets terug. Op de valreep maakte Mike van der Zon de zevenklapper compleet door voor de 2-7 eindstand te zorgen. Door het verlies van FC Oegstgeest kan Teylingen volgende week op bezoek bij Woubrugge de titel veilig stellen door laagvlieger Woubrugge te verslaan. Aftrap om 14.30 uur.

Warmunda ging op bezoek bij Roodenburg met 2-1 ten onder. Stan van Rijn zette zijn ploeg na een half uur nog wel op een 0-1 voorsprong, waarna Roodenburg tien minuten na de rust op gelijke hoogte wist te komen. In de slotfase ging ook dat ene punt voor Warmunda verloren waardoor Roodenburg na de late 2-1 alsnog als overwinnaar van het veld stapte. Om niet alsnog in de problemen te komen is winst op Nicolaas Boys volgende week een aanrader voor de Warmondse formatie. Aanvang 15.00 uur.

Van Nispen en Atletico Amsterdam deelden in de hoofdstad de punten. Met de 1-1 eindstand schoten beide ploegen, die zich nog altijd op een p/d plek bevinden, weinig op. Van Nispen dient in de twee nog resterende duels in ieder geval drie punten goed te maken op United DAVO, dat zich net boven de rode streep bevindt. Te beginnen in Amstelveen tegen RKAVIC. Die ploeg heeft geen belangen meer dit seizoen en dat moet Van Nispen voldoende energie opleveren om tot winst te komen. Aanvang om 14.30 uur.

Kampioen SJC-zaterdag sloot het seizoen in eigen huis af met een 0-0 gelijkspel tegen Kickers’69. Door deze remise sloot zwart-wit het seizoen ongeslagen af. Van de twintig gespeelde wedstrijden werden er 17 in winst omgezet. Drie duels eindigden in een gelijkspel. Hoewel SJC de titel in de wacht wist te slepen, is er twee maanden geleden al duidelijk geworden dat de kampioen afziet van promotie. Volgend seizoen gaat SJC-zaterdag op een lager, recreatief, niveau verder.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in