Bollenstreek – In de lagere regionen van het zaterdagvoetbal deden Teylingen en Warmunda zaterdagmiddag goede zaken in de strijd tegen degradatie. De derby in De Zilk tussen van Nispen en VVSB leverde evenals het duel Meerburg-SJC zaterdag elk zeven trefffers op.

Op bezoek bij LSVV’70 zette Mike van der Zon Teylingen al snel op voorsprong.De Leidse studentenformatie kwam echter nog voor de thee langszij. Daarna was het de jeugdige Jay Berk die Teylingen opnieuw aan de leiding bracht, waarna Cas Pouwels in de slotminuut voor de 1-3 eindstand zorgde.

Ook Warmunda bemachtigde de volle buit. Bij concurrent Woubrugge zorgde Ties van Dam voor de 0-1 ruststand, waarna Thomas van Kesteren de voorsprong vanaf de witte stip verdubbelde. Hierna deelde Menno van Noor met de 0-3 de definitieve knock-out uit.

SJC leverde op bezoek bij Meerburg manmoedig tegenstand. In een doelpuntrijk duel moesten de zwart-witten in de slotfase alsnog met 4-3 het hoofd buigen.

In de Derde Klasse scoorden ook Van Nispen en VVSB-zaterdag er lustig op los. Op Sportpark Wassenaar trok het hoger geplaatste VVSB na negentig minuten met 5-2 aan het langste einde.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in